Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Iași

A A A

Despre Consulatul General

Comunicat de presă

Publicat:Mon, 30/09/2019 - 10:30

Consulul General al RM la Iași, Alexei Țurcan, a participat astăzi, 30 septembrie 2019, la Festivitatea de deschidere a anului universitar 2019-2020, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Cu acest prilej, au fost aduse cele mai sincere felicitări și cordiale urări de bine, de noi succese și realizări frumoase în activitatea de educare a tinerii elite de specialiști de înaltă calificare recunoscuți pe plan național și internațional.

Consulul General a menționat că generații întregi de studenți și liceeni, originari din Republica Moldova au învățat la Iași, și azi au ajuns profesioniști de valoare și politicieni dedicați pe scena politică actuală a Republicii Moldova.

În mesajul oficial adresat colectivului profesoral și studenților, a fost exprimată recunoștința autorităților din România pentru șansa pe care o oferă tinerilor din RM de a obține studii de calitate europeană care le deschid noi orizonturi și oportunități de viitor.

Totodată, dl Alexei Țurcan a transmis sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate, iar studenților le-a dorit succes, ambiție și perseverență întru realizarea idealurilor propuse.