Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul General al Republicii Moldova la Iași

A A A

Despre Consulatul General

Consul General

Salutul Consulului General

Stimați vizitatori,

 

În numele echipei Consulatului General și al meu personal, îmi face o deosebită plăcere să Vă salut cordial și să Vă urez. Bine ați venit pe pagina oficială a Consulatului General al Republicii Moldova la Iași.

 

Pe pagina web veți găsi informații actualizate despre activitatea Consulatului General, serviciile și asistența consulară, acțiunile economice și culturale de promovare a imaginei Republicii Moldova în România, precum și alte informații utile.

 

Misiunea Consulatului General este de a consolida relațiile cu autoritățile române locale, printr-un dialog constructiv și cooperare eficientă, întru facilitarea acordării asistenței şi consultanței necesare cetățenilor moldoveni aflați pe teritoriul României, promovării și apărării drepturilor, precum și protejării intereselor naționale ale Republicii Moldova.

 

Obiectivul nostru primordial este să răspundem solicitărilor cetățenilor Republicii Moldova cu promptitudine şi în condițiile prevăzute de lege, oferind servicii consulare de calitate și în timp util. Țin să subliniez că, circumscripția Consulatului General include județele Iași, Boțoșani, Vaslui, Galați, Tulcea, Brăila, Constanța, Vrancea, Bacău, Neamț și Suceava.

 

Astfel, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor consulare, Vă asigur de toată deschiderea noastră pentru sugestiile și opiniile Dumneavoastră în acest sens, pe care le puteți transmite electronic sau contactând-ne la numărul de telefon afișat pe pagina web.

 

Părerea Dumneavoastră contează pentru noi. Vă mulțumesc că ne accesați și Vă doresc realizări frumoase în activitatea pe care o desfășurați.

 

Cu deosebit respect,

Alexei Țurcan

Consul General